Before&After: Home Renovations

For those of you planning house projects this year, we are bringing you inspiration!

To put this communal space to good use, owner Madam Chua decided to go with custom built-in storage cabinets and study table for her children. The right selection of colour makes the space looks clean and modern. The space is now well used as it works as a study space and a family hang-out space.

Having a good themed kitchen requires proper planning not only on the kitchen cabinet’s colour selection but also the wall. As this space is not very big, the walls were tiled with white subway tiles to give a bright and opened look. With the white and light wood-grain kitchen cabinet sitting against the subway tiled walls, the space looks spacious and inviting

House extension can be a tediously long process, but the rewarding result is that the Lee’s live happily in it. This bungalow re-modelling took us a year to complete. With much planning, designing and building, the previously abandoned spaces now has their purposes in this home, serving the homeowners with comfortable living spaces.

From ‘normal’ to ‘wow’, together with the owner’s request for a cool modern industrial outlook, we matched the navy-blue cabinets with white subway tiles and white table top. The result…..WOW! Simple yet stylish! And most importantly, it portrays the character of the homeowner.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s